To je to što me zanima!

Zapalio je ormar s odjećom i gledao kako mu roditelji gore

Sumnja se da je upaljačem u garderobnom ormaru zapalio odjeću i tako zapalio kuću, a potom je izašao iz kuće u dvorište, znajući da su u kući ostali njegovi roditelji...
Vidi originalni članak

Prije dva tjedna dvoje je ljudi poginulo u požaru kuće u zagrebačkom Kozari putu. Tada se neslužbeno doznalo da je kuću zapalio sin dok su mu unutra bili roditelji. Žena je umrla isti dan, a muškarac u bolnici nekoliko dana kasnije.

Županijsko državno odvjetništvo donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv osumnjičenog sina (29), a iznijelo je i detalje slučaja. 

Sumnja se da je mladić 10. listopada 2018., oko 2,30 sati u kući izazvao požar svjestan da bi time mogao usmrtiti svoje roditelje, odnosno majku i bolesnog te potpuno nepokretnog oca, za koje je znao da spavaju u spavaćoj sobi. 

TRAGEDIJA U ZAGREBU Spašavala supruga i - poginula: Sin je bio ispred i gledao požar

Sumnja se da je upaljačem u garderobnom ormaru zapalio odjeću i tako zapalio kuću, a potom je izašao iz kuće u dvorište, znajući da su u kući ostali njegovi roditelji. 

Požar koji je izazvao ugasili su vatrogasci oko 3,00 sata. Na mjestu nesreće pronađena je mrtva majka dok je ozlijeđeni otac prevezen u bolnicu u kojoj je preminuo 16. listopada 2018.

Sudac istrage je, na prijedlog Državnog odvjetništva, odredio jednomjesečni istražni zatvor protiv mladića zbog opasnosti od ponavljanja djela, objavili su iz Županijskog državnog odvjetništva.
 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • domoljub029 26.10.2018.

    Djeca su naša najveća radost i budučnost

  • umjereni pacifist 25.10.2018.

    dotičnog roditelji nisu smjeli usmjeravati jer je mali imao broj plavog telefona i centar za socijalni rad ih proglasi nasilnicima. a u vrtiću ga teta također nije smjela smiriti jer su "odgovorni" roditelji prosvjedovali.

  • rescueST 25.10.2018.

    Poznavajući naše pravosuđe, kao olakotnu okolnost će mu uzeti da nema roditelje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare