To je to što me zanima!

Zapalio kuću dok je u njoj bila starica (81): Priveli piromana

Požar su ugasili vatrogasci, a majci vlasnika kuće liječnička pomoć pružena je u Klinici  za plućne bolesti Jordanovac, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena
Vidi originalni članak

U Svetoj Klari, naselju u Novom Zagrebu, u srijedu poslijepodne gorjela je kuća, a zapalio ju je, prema današnjem izvješću zagrebačke policije, nepoznati piroman. On je došao do kuće čiji je vlasnik 59-godišnji muškaraca i otvorio otključana vrata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ušao je potom u jednu od prostorija i namjerno izazvao požar. U kući se u to vrijeme nalazila 81-godišnja majka vlasnika koja je osjetila dim te uspjela izaći. 

VIDEO: POŽAR U ZAGREBU Gorjela kuća u Klari, susjedi iz požara izvukli nepokretnu ženu

Požar su ugasili vatrogasci, a majci liječnička pomoć pružena je u Klinici  za plućne bolesti Jordanovac, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Policija je ubrzo nakon izbijanja požara pronašla piromana i privela ga. Odgovarao je opisu koji su dali susjedi. Kriminalistička istraga je u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Amadeus88 25.04.2019.

    Tu mi sve jako smrdi? Jer kako bi nepoznati piroman došao potpaliti baš u tu kuču??? Kaj nije došel u neku drugu kuću? To mora policija dobro ispitati ako ima volje?

  • pikzibner 25.04.2019.

    Ako je piroman, u tim godinama treba ga staviti pod doživotan nadzor.

  • vinja 25.04.2019.

    Tko sve hoda po tom svijetu i što je sve u stanju učiniti, teško je i pretpostaviti. Sigurno je jedno, da takve i slične osobe treba strogo kažnjavati i to odmah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare