To je to što me zanima!

Zapalio mu se motor: Prisilno sletio avion Malaysia Airlinesa

Prije prisilnog slijetanja zrakoplov je kružio oko aerodroma i izbacio sve gorivo i sletio sigurno na melbournski aerodrom. Svi putnici su evakuirani i dobro su
Vidi originalni članak

Zrakoplov Malaysia Airlinesa prisilno je sletio u Melbourne nakon što se jedan od motora zapalio. Na letu MH 148 iz Melbourna u Kuala Lumpur bilo je 300 putnika.

Prije prisilnog slijetanja zrakoplov je kružio oko aerodroma i izbacio sve gorivo i sletio sigurno na melbournski aerodrom. Svi putnici su evakuirani i dobro su. 

Promet na aerodromu odvija se normalno.

Malaysia Airlines prošle je godine imala dvije teške nesreće. U ožujku je tako nestao njihov Boeing na letu MH 370. Letio je na relaciji Kuala Lumpur - Peking, a više od godinu dana nakon nesreće još se ne zna gdje je. 

U srpnju je pak njihov putnički zrakoplov srušen na istoku Ukrajine. Pretpostavlja se kako su raketu ispalili proruski pobunjenici misleći da je riječ o zrakoplovu ukrajinske vojske. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nopliz, nopliz 12.06.2015.

    tko uopće više s njima leti otkako je nestao onaj MH390 ...

  • miko2312 12.06.2015.

    sta lazete da su proruski pobunjenici srusili onaj avion, dokazano je vec da su to ukrajinci srusili,samo se pokusava zataskat i namjestit rusiji taj pad....

  • piksa123 12.06.2015.

    nebi ja sjeo u njihov avion

Komentiraj...
Vidi sve komentare