To je to što me zanima!

Zapalio se auto, a ostali vozači samo prolazili dalje

Iako je vlasnik mahao prolazećim kamionima i automobilima na autocesti, nitko od vozača nije stao da mu pomogne ugasiti plamteće vozilo
Vidi originalni članak

Auto se zapalio u subotu oko 10.30 sati na autocesti Zagreb-Lipovac u bliiini Županje. Vozač je neozlijeđen izašao. Pokušao je zaustaviti nekoga da mu pomogne ugasiti vatru ali nitko nije stao.
- Nitko od 10- tak kamiona i auta nije ni pokušo stati i pomoći. Nakon 15 minuta stala su dva vozača kamiona stranih tablica, ali nisu uspjeli ugasiti vatru - kaže Davor Topalović koji je pozvao vatrogasce. Tek oni uspjeli su ugasiti buktinju. Ozlijeđenih nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • alesiaj 17.02.2008.

    uopće se ne čudim što nitko nije stao...da se radi o spašavanju ljudskih života to bi ih zakon obvezao, al o spašavanju nečije imovine i eventualno dovođenje u opasnost samog sebe...to je već priča za sebe..

  • diki 16.02.2008.

    Stanci su stali a domaći su imali previše svojih problema. Tko da se bakće još sa nekim drugim. Tipićno za nas \" balkance\".

  • entoni 16.02.2008.

    Dobro požar samo zavisi koliko je uznapredovao već sigurno neće gasiti malim aparatom da ne spominjemo mogućnost eksplozije.... Ponavljam nitko nije stao pitati gospodina ima li kakvo sredstvo komunikacije možda je mobitel ostao u autu ????? Nemojmo pretjerivati stranci bolji pa u Americi preskaču i klošare i mrtve ma bilo gdje u svijetu. Tko ima u sebi želju da pomogne nepoznatom pomoći će. Imamo svake godine takvih koji su nekoga nepoznatog spasili ! Očito na ovoj prometnici nije bilo senzibiliziranih na nevolju nepoznatog, a možda je netko ipak zvao Vatrogasce u vožnji to ne znamo......

Komentiraj...
Vidi sve komentare