To je to što me zanima!

Zapalio se automobil u garaži na Kvatriću: 'Trg se jedva vidio, dim je išao 50 metara u zrak'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Požarom na etaži -2  zahvaćeno je jedno vozilo, a u gašenju je sudjelovalo 6 vatrogasnih vozila i 21 vatrogasac. Uzrok požara bit će poznat nakon očevida
Vidi originalni članak

U ponedjeljak nešto iza 22 sata, stanare i prolaznike preplašio je gusti crni dim koji je dopirao iz podzemne garaže na Kvaternikovom trgu u Zagrebu. Prema posljednjim informacijama koje smo dobili, zapalilo se jedno vozilo na -2 katu garaže, a požar je gasilo više od 20 vatrogasaca. 

POGLEDAJTE VIDEO: Požar u podzemnoj garaži na Kvaternikovom trgu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Počelo se dimiti oko 22 sata. Na početku je iz otvora garaže probijao gusti crni dim, Kvaternikov trg se jedva mogao vidjeti, šikljao je čak 50 metara u zrak. Sad malo manje gori, ali ovdje je mnoštvo vatrogasaca. Sve izgleda kao u nekom ružnom filmu - ispričao nam je čitatelj koji tamo živi. 

- Javna vatrogasana postrojba noćas oko 22 sata zaprimila je dojavu o požaru u javnoj garaži na adresi Trg Eugena Kvatrenika 6. Požarom na etaži -2  zahvaćeno je jedno vozilo, a u gašenju je sudjelovalo 6 vatrogasnih vozila i 21 vatrogasac. Na terenu se osim vatrogasaca nalaze i djelatnici Policijske uprave zagrebačke, Elektre Zagreb, Zagrebačkog holdinga i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Požar je ugašen, u tijeku je odimljavanje, a uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida - poručili su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 20.04.2021.

    Srecom pa je ventilacija u garaži neispravna ili...

  • Vito1 20.04.2021.

    Možda je pored njega parkirala neka limuzina pa se zapalio za nju.

  • Vito1 20.04.2021.

    Hebiga, u garaži nema grijanja, autu bilo hladno pa se zapalito da se ugrije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare