To je to što me zanima!

Zapalio svoj BMW, odvezao ga u blatno polje i pustio da izgori...

Vlasnik (31) spomenutog BMW-a policajcima nije želio otkriti motive svog suludog čina, ima li veze s kvarom, ljubomorom ili nečim trećim. Svemu je, navodno, kumovao i alkohol, a na kraju su ga prijavili
Vidi originalni članak

Muškarac (31) iz Hrastovljana kraj Varaždina sam je sebi na Silvestrovo zapalio BMW. Utvrdila je to varaždinska policija nakon sulude priče i dojave kako skuplji automobil gori nasred blatnog polja u Hrastovljanu.

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac ga je u petak oko podneva navodno prvo zapalio u svom dvorištu. Kako ne bi nekoga ugrozio, takvog ga je odvezao na obližnju oranicu i ostavio ga da izgori do kraja. Mještani su pozvali vatrogasce koji su na intervenciju došli iz dva DVD-a, Martijanec i Hrastovljan. 

Ušli su u blatno polje te su brzo svladali buktinju. Alatom su otvorili prtljažnik kako bi provjerili da slučajno ondje nema još stvari ili nekoga jer nisu znali o čemu se radi. Cijelu su intervenciju zainteresirano gledali okupljeni mještani.

Policiji 31-godišnjak nije želio reći razloge zbog koji je sam sebi zapalio automobil, a vjerojatno je svemu kumovao i alkohol.

Dobio je prekršajnu prijavu po Zakonu o zaštiti od požara. Auto će morati sam ukloniti. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ivanivica 02.01.2022.

    Ja bi mu lupio duplu kaznu koliko košta taj BMW-e..

  • kiko3655 02.01.2022.

    najbolje vi u tekstu napise da ga nije mozda zapalio zbog ljubomore .. citam 5 puta i ne virujem sto pisete

  • okii 01.01.2022.

    ja svoj necu u blatno polje..mogu ga uvijek prodati ...  i on je mogao dobiti  koji euro za njega... cigici kupuju bas takav model..

Komentiraj...
Vidi sve komentare