To je to što me zanima!

Zapaljena brodica plovila bez posade, vatru ugasili policajci

Šibenik: Policija je u noći na četvrtak sustigla zapaljenu brodicu koju je nosila morska struja. Požar su ugasili. Istražuju kako se brod odvezao i zapalio
Vidi originalni članak

Brodica je izgorjela i potonula u kanalu sv. Ante ispred Šibenika u noći na četvrtak. Policija je oko tri sata ujutro obaviještena da zapaljeni brod plovi od Martinske prema kanalu sv. Ante. Ubrzo je policijski brod sustigao plamteću brodicu bez posade koja je, nošena vjetrom i morskim strujama, već ušla u kanal. 

Istovremeno, na intervenciju je izišla i Javna vatrogasna postrojba Šibenik s vozilom i četiri vatrogasca. Stavljeni su u pripravnost na molu Krke, a pozvali su i Eko-brod koji je trebao sudjelovati u gašenju i sanirati eventualno zagađenje. Međutim policajci su prvi došli do broda i uspjeli ga ugasiti. Unatoč trudu, brod je ipak potonuo. 

Ronioci su ujutro pregledali plastičnu olupinu, koja je bila u takvom stanju da se nije mogao utvrditi ni model broda, a kamoli pročitati registracija. Policija pokušava pronaći vlasnika i utvrditi kako se brod usred noći odvezao i zapalio.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare