To je to što me zanima!

Zapela joj kosa u rešetki: Sama je sebe skalpirala na bazenu

Dno bazena u kojem se Anna kupala radnici su snizili. Njezina duga kosa zapela je između rešetka zbog toga. Digla se i ostala bez dijela kose i kože sa glave
Vidi originalni članak

Kupanje na bazenu Šveđanku Annu Brattstrom (42) umalo je stajalo života. Anna, dečko i njihove dvije kćeri u subotu su uživali na novootvorenim bazenima u Kristinehamnu. Anna je s mlađom kćeri sjedila u bazenu. Njezina duga kosa zapela je u rešetku. Digla se i s kosom joj se od naglog trzaja otkinula koža s glave.

- Isprva sam pomislila da me je netko napao, no onda mi se učinilo da je nešto eksplodiralo. No tada sam počela osjećati strašnu bol. Stajala sam u bazenu i shvatila da sam ostala bez dijela kose i kože na glavi - ispričala je Anna za švedski Expressen.

Teško ozlijeđenu Annu hitno su prevezli u sveučilišnu bolnicu Örebro. Hitno su ju operirali, a kožu s bedra presadili su joj na glavu. Uprava bazena će o svemu obavijestiti policiji kako bi mogli napraviti očevid. Upraviteljica Joanna Carlsson žali zbog nesreće te ističe kako bi se htjela sastati s obitelji Brattstrom i s njima razgovarati o odšteti.

- Bole me glava i vrat. Ne mogu se sagnuti i sve mi je teško - rekla je Anna u ponedjeljak nakon operacije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • regan 18.01.2011.

    bar če vezati kosu drugi put kad ide u bazen.

  • katja_1 18.01.2011.

    hvala bogu da je sve dobro završilo

  • Lindy 18.01.2011.

    Užasno...........brrrrrrrr.....ja imam do guze kosu, ali nikada ne idem u vodu bez punđe. Niti na moru. I ako ronim, ronim svezane kose, smeta mi dok mi se upetlja oko lica, dođe u usta..fujj.. Evo savjeta, vežite kosu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare