To je to što me zanima!

Zaplijenili 6 kila heroina i 10 kg smjese za miješanje

SPLIT: Policija i USKOK zaplijenili su drogu od 20 dilera pod vodstvom otprije poznate braće Joška i Gorana Svaline te Ferdija i Mehdija Ahmetija
Vidi originalni članak

Nakon višemjesečnog prisluškivanja i praćenja splitska policija i USKOK uhitili su 20-ak dilera i zaplijenili 6 kilograma čistog heroina te deset kilograma smjese za mješanje. Na čelu dilerskog lanca bili su već dobra poznata braća, okorjeli dileri Joško i Goran Svalina te braća Ferdi i Mehdi Ahmeti. Policija je pretresla više stanova osumnjičenih dilera. S obzirom da je akcija trajala i cijeli četvrtak, policija nije htjela sa detaljima izlaziti u javnost jer su se cijeli dan pretraživale kuće, stanovi, automobili i vodili obavijesni razgovori s uhićenima. Informaciju da je velika količina opojne droge zaplijenjena potvrdio nam je i glasnogovornik ravnateljstva policije Krešimir Borovec. Neke od uhićenih USKOK povezuje i sa podmetanjem eksploziva pod automobil kick boksača Igora Alagića u travnju ove godine.
Goran Svalina je dobio tri i pol godine zatvora, a Joško Svalina dvije godine i četiri mjeseca kada su ih 2004. godine uhvatili s oko jednog kilograma heroina i isto toliko smjese za miješanje. Kaznu su odslužili. U ljeto prošle godine, kada je Goran izašao iz zatvora, ponovno su počeli 'raditi'. Braća Ahmeti imaju više od 20 kaznenih prijava zbog nasilja, razbojništva i krađa, ali do sada nisu bili evidentirani kao dileri.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • K-103 08.08.2008.

    ako je sve dokazano u ovom postupku protiv njih, onda dajte u medije njihove slike priko cile stranice da ih sutra pripoznamo na ulici i da znamo tko se šeta oko nas.Kad bi svi upirali prstom u njih na ulici bili bi drukčiji.

  • petruss 08.08.2008.

    Sranje!! Opet manjak robe i povečanje cijena!

  • classic 08.08.2008.

    E sad ih evidentirajte za dilanje i pustite opet na ulicu da truju ekipu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare