To je to što me zanima!

Zaplijenjeno pola tone kokaina u vrijednosti 77 milijuna dolara

Droga je zaplijenjena u petak u Hong Kongu, a vrijednost mu je oko 415 milijuna kuna. Dosad je rekord u Hong Kongu bila zapljena prošle godine od 362 kilograma
Vidi originalni članak

Više od 560 kilograma kokaina je zaplijenila policija u Hong Kongu, što im je najveća zapljena droge ikada, javlja AP. Vrijednost droge je procijenjena na oko 77 milijuna američkih dolara (415,8 milijuna kuna). Uhitili su osmero ljudi - državljanE SAD-a, Meksika i Kolumbije. Dosadašnji rekord u zaplijeni bilo je 372 kilograma od prošle godine.

Policija je izvijestila kako su dobili dojavu o lokaciji na kojoj se nalazi droga u petak.

- Trgovci drogom su koristili razne načine da "zamaskiraju" svoje poslovanje, ali ovo je prvi put da je policija našla reciklirane materijale - rekao je šef odjela za droge, John Paul Ribero. 

Navodno su u skrovištu našli drogu skrivenu u kutijama za recikliranje. Skladište nije cijelo pretraženo, a policija pretpostavlja da će stotinu policajaca to raditi još barem dva dana.

U Hong Kongu se za trgovanje drogom može dobiti i doživotna kazna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • SpaljozaZg 19.09.2011.

    Jao kako bi volio vidjet jedan dan lisice na nasim politicarima i naslov u novinama: uhicen lanac elitne prostitucije, davali su sve europskoj uniji i jeb*li narod !!!

  • luyz 19.09.2011.

    kako sada narkićima ispadaju oči......

  • pumpi 19.09.2011.

    kako se uvijek fale da su nekog čopili, a jesu klinac, uvijek uhvate kad netko odruka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare