To je to što me zanima!

Zaposlenici branio da ide na WC, u ured joj stavio kameru

Okrivljenik je ostalim zaposlenicima naredio da se distanciraju od djelatnice i da s njom ne razgovaraju. Istovremeno je i njoj zabranio da komunicira s kolegama
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku podignulo je optužnicu protiv 66-godišnjeg direktora trgovačkog društva iz Kutine zbog zlostavljanja na radu. 

Optužnica ga tereti da je od 16. svibnja do 14. kolovoza 2014. te od 29. rujna do 12. studenog 2014. učestalo maltretirao zaposlenicu. 

Kako navodi DORH, 66-godišnjak je djelatnici rekao kako kod njega ima ''žuti karton'' te da ''pripazi da ne dobije i crveni''. Također joj je kazao kako se nije dobro ponašala i da "nije vezala konja gdje gazda kaže". Isključio ju je od obavljanja posla te joj zabranio da obavlja i manje plaćene poslove na koje ju je rasporedio bez opravdanog razloga.

Zlostavljana zaposlenica svakodnevno je dolazila na radno mjesto, no nije smjela obavljati niti jedan zadatak iz opisa njezinog radnog mjesta. Okrivljenik je ostalim zaposlenicima naredio da se distanciraju od spomenute djelatnice i da s njom ne razgovaraju. Istovremeno je i njoj zabranio da komunicira s kolegama.

Tereti ga se i da joj nije dozvolio da ode na WC više od dva puta tijekom radnog vremena, a kako bi pratio drži li se djelatnica tog propisa, naložio je montiranje kamere usmjerene na njezin ured.

Zaposlenica se uslijed svega navedenog razboljela, zbog čega je zatražila liječničku pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 193

  • dado606 15.06.2015.

    bravo Brocker,sve nam je to HDZ zakuhao

  • user_51823 14.06.2015.

    da mu postaviš neku zamku i provalnik se ozljedi još bi te tužili, takva smo država

  • dom2 11.06.2015.

    A što bi vi htjeli i uredni WC da možete stalno boravit u njima za vrijeme radnog vremena? Pelene i rad od jutra do sutra. Ma to je stara budala koja se napalila na mlađu djelatnicu. Zašto ne napišete njene godine?

Komentiraj...
Vidi sve komentare