To je to što me zanima!

Zaposlenici Eiffelovog tornja štrajkaju: 'Toranj je u stanju propadanja, izgleda jadno!'

Zaposlenici tvrde da je Eiffelov toranj zapušten i da se njime mora bolje upravljati te da su prihodi precijenjeni, a cijena održavanja podcijenjena
Vidi originalni članak

Zaposlenici Eiffelovog trnja u Parizu u ponedjeljak su napustili posao  u znak prosvjeda zbog neodržavanja te svjetski poznate turističke atrakcije koju godišnje posjeti sedam milijuna turista, no oni danas neće moći posjetiti tu znamenitost i biti će zakinuti pogleda s vrha tornja na "Grad svijetla".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zaposlenici tvrde da je Eiffelov toranj zapušten i da se njime mora bolje upravljati te da su prihodi precijenjeni, a cijena održavanja podcijenjena, prenosi  Le Parisien njihove riječi.

Eiffelov toranj se uobičajeno mora oličiti jednom u sedam godina, no nije se oličio novim premazom čak 14 godina te je počeo hrđati, rekao je predstavnik sindikata Denis Vavassori  za France Info.

ŠTRAJK UPOZORENJA VIDEO Zatvara se Eiffelov toranj u Parizu! Radnici nezadovoljni, najavili su odlazak u štrajk...

- Vidljivo je da je toranj u stanju propadanja - rekao je Vavassori, a čak i zaposlenici koji već 30 godina rade u tvrtki za upravljanje i održavanje te "Željezne dame" tvrde da je nisu vidjeli u jadnijem stanju.

Toranj koji se nalazi u blizini Seine izgrađen je za parišku Svjetsku izložbu 1889. Nazvan je po Gustaveu Eiffelu, francuskom inženjeru čija ga je tvrtka projektirala.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • xOOx 19.02.2024.

    dodjes tamo i nemres gore... pa da upucas nekog haha

  • 19.02.2024.

    kaj ne napišete kako pariz izgleda malo.... ne smijete o tome pisati 

  • DAGi 20cm 19.02.2024.

    ruši to... masne pare uzimaju radi starog željeza

Komentiraj...
Vidi sve komentare