To je to što me zanima!

Zaposlenici u zdravstvu će za Božić dobiti "nagrade"

U dopisu koji potpisuje ministar Darko Milinović ne navodi se povrat polovice isplaćenih božićnica. U ministarstvu zdravstva upućuju pak na premijerku
Vidi originalni članak

Zdravstvene ustanove dobile su dopis koji potpisuje ministar zdravstva Darko Milinović. Ministar navodi da se postupi prema odluci Vlade te isplati božićnice od 625 kuna, piše Večernji list. Velik dio zdravstvenih radnika primili su već iznos od 1250 kuna, ali u dopisu se ne spominje vraćanje pola iznosa.
- Zanimljivo je da polovicu božićnice o kojoj je riječ ministar naziva 'nagrada'. Nagrada je nešto što se daje jednokratno, znači nema govora o drugom dijelu u ožujku - rekla je Spomenka Avberšek, predsjednica Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi. U Ministarstvu financija upućuju na predsjednicu Vlade jer kažu kako je ona 'iskomunicirala taj dio odluke'. Premijerka je poručila kako je odluka jasna i da se nema što dodati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • slama 23.12.2009.

    kreten .samo laže i onda jadni ljudi ko ovaj iz sinja @jabiupolitiku misle da ih muče doktori a ne političari...kao svi za sve imaju pravo samo je to neizvedivo.

  • sprinterica 22.12.2009.

    o pećinar opet ser..cka

  • Mungos26 22.12.2009.

    Taj lumeni mi ide na qurac. -.- Tu nešt pametuje, neka bolje riješi problem u zdravstvenom sustavu, a to je činjenica da oko 70% građana ove državice nema zdravstveno....zanimljiva činjenica je da Ustav tupi da svi građani ko fol imaju pravo na osnovnu zdravstvenu zaštitu, ali birokracija veli da to nije tako...lumeni...riješi problem. Taj čovjek mi izgleda ko špiljski čovjek...kromanjonac ljepše izgleda. xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare