To je to što me zanima!

Zaprešić: DORH i policija obišli su masovnu grobnicu

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici sa zagrebačkom policijom nastavlja istragu kako bi utvrdili identitet žrtava i počinitelje ubojstava
Vidi originalni članak

Dvije lokacije kraj Zaprešića gdje su otkrivene masovne grobnice u utorak su obišli policajci i velikogorička državna odvjetnica. Procjenili su da je na Ostrašovoj njivi kod Javorja zakopano više ljudi, a broj žrtava u Ključu Brdovečkom nisu točno utvrdili. Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici sa zagrebačkom policijom nastavlja istragu kako bi utvrdili identitet žrtava i počinitelje mučkih ubojstava iz 1945. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zmijurina 08.04.2009.

    A sto nisu najveci izdajnici bili upravo ustase i domobrani.Dobro je znano tko je poklonio RH Hitleru i Musoliniju,a to partizani nisu bili. Pazi, 1945. su vratili ono sto je njima bilo radjeno. Ne opravdavam jer svaki koji je ubijen bez suda je zlocin medjutim cetnicki krug u partizanskim redovima uz pomoc britanskih tajnih sluzbi doveli su do toga da sad svaki partizan ispada ubojica. To je licemjerno i netocno jer medju partizanima je bio jako mali dio ljudi koji su bili odredjeni za smaknuca. Kod ostalih formacija je bilo obrnuto i svaki ustasa koji nije htio sudjelovati u pokolju bio je kaznjen ili ubijen. Treba biti malo iskreniji u ovoj tematici. Bog i Hrvati!!!

  • Brat od rođe1 08.04.2009.

    simo dubaić,ivan fumić i ostale partizanso komunističke sluge i podanic.potpomognuti hrvatskim izdajnicima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare