To je to što me zanima!

Zaprijetio maloljetniku nožem, uzeo mu mobitel pa odšetao

Razbojnik Denis Perić (27) nepravomoćno je na Županijskom sudu u Zagrebu osuđen na tri godine zatvora jer je prijeteći nožem okrao maloljetnog M.Š.
Vidi originalni članak

Razbojnik Denis Perić (27) nepravomoćno je na Županijskom sudu u Zagrebu osuđen na tri godine zatvora jer je prijeteći nožem okrao maloljetnog M.Š. 

Perić se 11. prosinca 2015. oko 19.20 sati vozio Zagrebom u tramvaju broj 6 gdje je vidio M.Š.-a kojeg nije poznavao od ranije. Na stajlištu kod autobusnog kolodvora izašao je za njim iz tramvaja, prišao mu i rekao: "Znam tko si. Dužan si mi 1230 kuna zbog trave".

Potom je dodao kako ga je opljačkao neki njegov prijatelj Dragan, da ga prati već nekoliko dana i da zna u koju školu ide i gdje stanuje. Dječaka je potom nagovorio da krene s njim kako bi dogovorili da bi u jednom trenutku, kad su došli do Dubravkina trga, iz džepa izvadio preklopni nož i rastvorio ga. Kad se uvjerio da je maloljetnik dobro vidio nož vratio ga je u džep i zatražio da mu da novac i mobitel. Preplašeni mladić dao mu je "iPhone 4", a razbojnik je odšetao.  

Idi na 24sata

Komentari 10

  • luna24a 03.12.2016.

    Sve ludo

  • Kupus Dei 03.12.2016.

    Denis Perić? Porijeklom iz Rocky Mountainsa susjedne nam države? Znači spustili su se na nižu razinu, direktno od naroda kradu ;) Kriza u državnoj upravi :)

  • Aibavhcs 03.12.2016.

    Koja budaletina šta nije učio krasti od političara a ne od klošara

Komentiraj...
Vidi sve komentare