To je to što me zanima!

Zarazili se na Čobanijadi...

Ukupan broj zaraženih osoba koje imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 83, dok je broj aktivnih slučajeva 38....
Vidi originalni članak

Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije potvrdio je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom od kojih su četiri vezana uza svatove koji su do sada rezultirali s oko 40 zaraženih, dok se jedan odnosi na čobanijadu koja bi mogla biti novo veliko žarište zaraze.

 - Jedna pozitivna osoba povezana je sa javnim okupljanjem (Čobanijada) koje je održano u naselju Podcrkavlje dana 27. lipnja 2020. godine.Obzirom da je već nekoliko pozitivnih osoba povezano s navedenim događanjem na kojemu je bilo puno sudionika, molimo sve osobe koje su bile na tom događanju da se, ukoliko imaju određene respiratorne simptome, jave svojim liječnicima obiteljske medicine s kojima će se dogovoriti o daljnjoj proceduri. O ovom je događanju obaviješten i Hrvatski zavod za javno zdravstvo - javlja Stožer.

Ukupan broj zaraženih osoba koje imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 83, dok je broj aktivnih slučajeva 38.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Science of the Lambs 07.07.2020.

    Jedva čekam rezultate izbora.

  • SBST 07.07.2020.

    "Zarazili se" .. a samo jedan pozitivan, hahahahahah.... Proslo vec 10dana...

  • ante-portas 07.07.2020.

    Sto je uopce cobanijada? Skip cobana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare