To je to što me zanima!

Zaredale krađe: Iz crkve ukrali pozlaćeni kalež te milodare

U mjestu Belec netko je kamenom razbio staklo na vratima kuće vlasnika (64) te mu ukrao novac u stranoj valuti. U Budinšćini je nasilno provaljeno u kuću žene (53)
Vidi originalni članak

Tijekom vikenda nepoznati počinitelj provalio je u Župnu crkvu svetog Mihovila u Općini Mihovljan te ukrao pozlaćeni kalež. Nasilno je otvorio i kutiju za milodare iz koje je uzeo manju količinu novca. Šteta je nekoliko tisuća kuna.

U mjestu Belec netko je kamenom razbio staklo na vratima kuće 64-godišnjeg vlasnika te mu ukrao novac u stranoj valuti. U Budinšćini je nasilno provaljeno u kuću 53-godišnje žene koja je ostala bez novca i zlatnine. Oštećena je za više tisuća kuna. 

U Mirkovcu kod Svetog Križa Začretja netko je nasilno otvorio prozor ušao u kuću 31-godišnje žene i ukrao novac i zlatninu. Šteta je nekoliko tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Mate55_1 26.08.2013.

    Taj lopov sigurno čita 24 sata, toliko ste ovdje napisali komentara da su crkve i Vatikan puni novaca i zlata, hehe!

  • rentamkar 26.08.2013.

    ovaj anonimus je totalna budala

  • Anonimus30 25.08.2013.

    Zagorci puni para i ostalog jer su se svi uhljebili u državne firme i Zg Holding a mi rođeni Zagrebčani smo zbog njih bez posla jer se posao dobiva samo preko veze tata, stric, kum, nećak, tetak itd... Bandiću teraj to sve van nazad na brdo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare