To je to što me zanima!

Zasluga dr. Hrgovića: Bolnica u Bjelovaru dobiva novu opremu

U ovoj je bolnici, ujedno, bilo njegovo prvo radno mjesto. Tako će OB Bjelovar po odjelima rasporediti doniran ultrazvuk, kolposkop, citoskop, rektoskop, četiri mikroskopa...
Vidi originalni članak

Opća bolnica Bjelovar popunit će svoje odjele različitom opremom vrijednom 50 tisuća eura, a za sve to je zaslužan ginekolog prof.dr. Zlatko Hrgović koji je godinama radio u Njemačkoj.

Prof.dr. Zlatko Hrgović u Frankfurtu je imao poznatu privatnu ordinaciju i punih je tri desetljeća  bio i profesor na čuvenom Goethe Univerzitetu. Nakon što se nedavno umirovio nakon 44 godine staža i vratio u Zagreb, opremu iz svoje frankfurtske ordinacije nije želio prodati, nego ju je dopremio u Hrvatsku i darovao bolnici u Bjelovaru, gradu u kojem je rođen. 

U ovoj je bolnici, ujedno, bilo njegovo prvo radno mjesto. Tako će OB Bjelovar po odjelima rasporediti doniran ultrazvuk, kolposkop, citoskop, rektoskop, četiri mikroskopa te brojnu drugu laboratorijsku aparaturu i stolove. 

Prof.dr. Hrgović, koji je specijalizirao ginekologiju, kirurgiju i urologiju, kroz sve je godine svog rada u Njemačkoj redovito pomagao bjelovarskoj bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • IDS=HDZ=SDP=HSS=HNS=MOST=ZZ 22.06.2019.

    hrgovica osobno znam. strucnjak i ljudina.

  • automat97 21.06.2019.

    bolnica u bjelovaru da dobije 500 000eura opreme nije dostojna da mi temperaturu izmjere

Komentiraj...
Vidi sve komentare