To je to što me zanima!

Zaspao za volanom i zabio se u kamion, 5 ozlijeđenih

Vozač VW-a koji je kod Skradina udario u kamion navodno je zaspao za volanom. Ozlijeđeni su muž i žena te troje djece, no nitko nije teško ozlijeđen
Vidi originalni članak

Vozač britanskog VW Tourana zabio se oko 15.15 sati na autocesti Zagreb-Split kod Skradina u stražnji dio kamiona iz Žminja. U autu je bilo petero putnika, bračni par s Kosova s troje djece. Svi su ozlijeđeni u sudaru, no ozljede nisu teške i nitko nije u životnoj opasnosti. Na mjesto nesreće, uz Hitnu i policajce, došli su i vatrogasci, kako bi pomogli u otvaranju vrata razbijenog automobila. Očevid je u tijeku, a neslužbeno se doznaje da je uzrok nesreće umor vozača koji je zaspao za volanom.
U sudaru kod Vrpolja oko 13.30 sati teško je ozlijeđeno dvoje Slovenaca. Njema se u vožnji na autocesti probušila guma na VW Bori. Auto je udario u ogradu i odbio se u zid na suprotnoj strani.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • be yourself 25.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • cickova 25.08.2010.

    a kaj je zena u to vrijeme radila?!? pa mogla je pazit i probudit ga, ja kad s nekim putujem nikad ne spavam, jer nikad ne zas kaj se vozacu moze dogodit

  • PapaŠtrumpf 25.08.2010.

    Nema borbe kada san krene na oči, treba stati sa strane i odspavati makar pola sata ne prežderavati se na putu jer duga vožnja je jako naporan \"sport\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare