To je to što me zanima!

Zaštitare su potjerali u šumu: Ukrali su 125 kg zlatnih poluga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pljačka se dogodila u Sjevernoj Karolini kada se kamion koji je prevozio zlatne poluge pokvario. Zaštitari su ga zaustavili sa strane, ali tada su banuli pljačkaši
Vidi originalni članak

Tri naoružana muškarca u bijegu su nakon što su iz blindiranog kamiona ukrali zlatne poluge u vrijednosti od četiri milijuna dolara . Kamion koji je prevozio zlatne poluge od Miamija do Massachusettsa pokvario se na autocesti u Sjevernoj Karolini. Z aštitari su stali sa strane kako bi vidjeli o čemu je riječ.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad su parkirali kamion, iza njih je stao i bijeli kombi iz kojeg su izašla trojica razbojnika. Uz prijetnju oružjem, zaštitarima su naredili da legnu na zemlju, vezali im ruke na leđima i naredili da odu u šumu. Potom su ispraznili kamion sa 125 kilograma zlatnih poluga i pobjegli.

Za informacije o pljačkašima nude 50.000 dolara

Na mjesto događaja ubrzo je stigla policija, a cijeli slučaj je pod istragom.

Jay Rodriguez, čelnik kompanije TransValue, u čijem je vlasništvu kamion, ponudio je 50.000 dolara nagrade za informacije o pljačkašima i njihovo uhićenje.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • EYES 03.03.2015.

    Čista namještaljka !!!

  • svejedobro 03.03.2015.

    inside job

  • giustizia 03.03.2015.

    bmti, voze zlata za 4,5 mil € (a ne 4 mil $ - ako je 125 kg) i samo trojica u pratnji ??? Vec tu smrdi.... Pa sve dalje... Ha dobro, sad ga pretopit u plocice po 50 grama i to je to...

Komentiraj...
Vidi sve komentare