To je to što me zanima!

'Zašto je Kolinda oporba Vladi? To nije zadaća predsjednice...'

Time zbunjuje građane. Zbunjuje ih i koketiranjem s populističkim strankama i pokretima. Opetovanim spominjanjem izvanrednog stanja, smatra HDZ-ov župan
Vidi originalni članak

HDZ-ov župan Dubrovačko-neretvenske županije Nikola Dobroslavić uputio je preko Facebooka otvorenu kritiku predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović zbog toga što kritizira Vladu.

"Predsjednici Kolindi Grabar Kitarović pružili smo na prošlim predsjedničkim izborima presudnu potporu za pobjedu. Pružamo joj potporu i nakon izbora, ali ne razumijemo i ne prihvaćamo neke njene novije stavove i postupanja", napisao je Dobroslavić na Facebooku.

"Zašto je Predsjednica otvorena oporba Vladi? Nije to zadaća predsjednice države. Time zbunjuje građane. Zbunjuje ih i koketiranjem s populističkim strankama i pokretima. Opetovanim spominjanjem izvanrednog stanja. Sve to nije zdravo za hrvatsku demokraciju i neće pomoći demografskoj obnovi koja jest najveći hrvatski izazov", zaključio je svoj status Dobroslavić.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Liliana_1 06.06.2018.

    Kako on kaže da nas predsjednica zbunjuje. Šta ti misliš da su građani idioti. Da vi nama morate objašnjavati nešto da shvatimo. Katastrofa.

  • Liliana_1 06.06.2018.

    Koga briga za tvoje mišljenje župane. Odvonilo vam narod više ne puši vaša sranj..

  • Hiro Kitomiro 06.06.2018.

    Zadaca ove predsjednice je da pokusa glavom plutati iznad površine dok god moze i u medjuvremenu osiguravati da se sprovode americki interesi na ovim prostorima

Komentiraj...
Vidi sve komentare