To je to što me zanima!

'Zašto me ne maknu kao aktiviste iz Vrašavske?'

Načelnik Općine Primošten Petrina ni u utorak nije uspio ući na sjednicu Skupštine Šibensko-kninske županije jer ga nisu puštali zaštitari
Vidi originalni članak

Načelnik Općine Primošten i nesuđeni županijski vijećnik Stipe Petrina (56) nije ni u utorak uspio ući na sjednicu Skupštine Šibensko-kninske županije.
- Nitko ne želi reći zašto ne mogu ući na sjednicu. Nitko nikad nije donio rješenje kojim mi se oduzima vijećnički mandat niti postoji dokument kojim se tvrdi da nisam vijećnik. Nitko ne želi reći tko sastavlja popis podobnih koji mogu ući na sjednicu, svi kriju svoje naredbodavce, što je klasičan primjer funkcioniranja mafijaške organizacije u kojoj su uz županijske strukture udruženi i DORH i policija - rekao je Petrina, pokušavajući županijske službenice i šestoricu zaštitara 'Adriatic Securitya' uvjeriti da ga ipak puste na sjednicu. On je od ministra Karamarka i policije zatražio da ga zaštite od 'HDZ-ovskog čopora', te je sukladno zakonu molio za pomoć i osiguranje nesmetanog ulaza na sjednicu. Međutim, policije koja bi mu pomogla nije bilo na ulazu.
- Ako ja uistinu nemam pravo ući i ako uistinu nisam vijećnik, zašto policija ne reagira, zašto me ne uklone odavde i zabrane mi približavanje kao što su uklonili prosvjednike iz Varšavske ulice. Zbog mene ovdje na svakoj sjednici stoje zaštitari čiji su angažman porezni obveznici do sada platili 30.000 kuna. Zašto me policija ne udalji ako uistinu nemam pravo biti ovdje? Trebali su me udaljiti ili mi osigurati nesmetano sudjelovanje u radu Skupštine, a nisu napravili ništa jer su banditi - rekao je Petrina.
Najavljuje dolazak na 8. sjednicu, a protiv odgovornih u MUP-u podnosi kaznene prijave zbog rušenja ustavnog poretka RH te zlouporabe položaja i ovlasti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rođin rođo1 10.08.2010.

    tuži ih za rušenje poretka rh,nema tu više ni p od poretka,tako da se u ovoj državi glede državnih tijela nema više šta srušit ovo je kino od države.

  • lepicane 10.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare