To je to što me zanima!

Zašto svi bulje u mene u posljednje vrijeme?

Alex Milinković, u posljednje vrijeme, ima neki čudan osjećaj da ju je stalno netko prati
Vidi originalni članak

Baci oko zašto...

Ne znamo jeste li u zadnje vrijeme primijetili u medijima, ali izjavila je da svi bulje u nju i da ne zna zbog čega. Sva je u panici. I dalje je radijska voditeljica, i dalje trenira boks,  pa ne vjerujemo da je uzrok buljenju to što posljednjih nekoliko mjeseci intenzivno trči. Ima i drugih koji trče pa nismo primijetili da svi bulje u njih. Jedino što nam pada na pamet jest da je sve to povezano sa Shoosterom, točnije s novim modelom tenisica koje nosi posljednjih dana. Riječ je o najnovijim tenisicama Adidas EQT, plavkasto-zelenkastim tenisicama s bijelim detaljima, jako i full zanimljive teksture. Nama izgledaju full atraktivno pa nas i ne čudi što su sve oči uprte u nju, točnije u njih. Nemoj joj to reći, pliz.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da će se epidemija buljenja pojačati. Naime, Shooster je pripremio hrpu modela te odlučio u opticaj pustiti Viber stickere s očima, kako bi svi koji kupe adidas Adidas EQT izazvali dovoljno pozornosti. Skini ih ovdje. Nemoj se iznenaditi ako te počnu pratiti s mobitela, ekrana ili ako ih vidiš svuda oko sebe. Ne, nisi lud. 

Baci oko u Shooster trgovine trgovine ili na www.shooster.hr, sigurni smo da ćeš dospjeti u središte pozornosti jer je navodno u Shoosteru najveća koncentracija  buljookih bića, ali i najatraktivnijih tenisica.

www.shooster.hr
 

Idi na 24sata