To je to što me zanima!

Zastrašujuće: Uz pijanu ženu muškarci su postali predatori

Kako muškarci reagiraju kada usred bijelog dana sretnu atraktivnu i vrlo pijanu ženu? Jesu li joj spremni pomoći? Ovaj eksperiment mogao bi vas vrlo šokirati...
Vidi originalni članak

Ovaj društveni eksperiment snimljen je u suradnji organizacija Centro Europeo Neurosalus i Doctortesta koje potiču osviještenost o opasnostima alkohola i lakih droga te rade na rehabilitaciji ovisnika. Na samom početku priloga novinar je objasnio o kakvom se eksperimentu radi te kako će 'pijana' djevojka namjerno biti raspoložena i otvorena prema ljudima koji joj priđu. 

Od njih nekoliko koji su uvršteni u finalnu snimku, ni jedan joj muškarac nije pokušao pomoći, posebice ne nakon što su saznali da je izgubljena, da joj je baterija prazna i da nema brojeve svojih prijatelja. Nekoliko njih nakon toga joj je predložilo daljnju konzumaciju alkohola, a neki i odlazak u hotel. Jedan od njih nije želio gubiti vrijeme ni na to i odmah je počeo ljubiti 'pijanu' djevojku pa joj je u pomoć morao priskočiti član ekipe koja je snimala dokumentarac. 

Pri samom kraju eksperimenta novinar je objasnio kako prilog nije montiran na način da se muškarce prikaže u lošem svjetlu. Naime, oni zaista nisu uspjeli snimiti ni jednu osobu koja bi djevojci prišla s dobrim namjerama. 

Dapače, oni najgori dijelovi čak su i izbačeni. Što bi se tek dogodilo, zaključio je za kraj, da je eksperiment sniman u petak ili subotu navečer?! 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Galeb i ja 30.10.2015.

    Da je trijezna pa se tako prema njoj ponasati isto nije ispravno,ali pijanoj ako nemogu pomoci necu niti odmoci.

  • svejedobro 30.10.2015.

    Ovaj odvratan na kraju što ju ljubiti počeo, pa pričao da mu je to mušterija.. sve mi se zgadilo!

  • balalajka84 29.10.2015.

    pijan sam jednom pomogao nekoj pijanoj curi kraj koje sam prolazio. nakon par godina veze odlučio bolju polovicu priupitati neke stvari, ispostavilo se da je ona bila ta cura kojoj sam pomogao. milina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare