To je to što me zanima!

Zastupnica manjina: "Još se nisam opredijelila ni za koga"

Još nisam potpisala ni za koga. Mišljenja sam, da kao manjinska zastupnica, nije u redu se opredijeliti ni za koga dok se ne formira većina, objavila je Lekaj Prljaskaj
Vidi originalni članak

Iako su neki mediji u srijedu navečer prenijeli kako se Ermina Lekaj Prljaskaj, zastupnica nacionalnih manjina, ipak opredijelila za koaliciju Hrvatska raste jer je viđena na HNS-ovom sastanku, ona je to preko svog  Facebook profila demantirala.

- Poštovanje svima! Budući da su neke novine i portali objavili vijest da sam se opredijelila za koaliciju ''Hrvatska raste', prinuđena sam vas obavijestiti da sve ove ''vijesti'' nisu istinite. Ja, vaša zastupnica, još se nisam opredijelila ni za jednu koaliciju i nisam potpisala ni za koga. Mišljenja sam, da kao manjinska zastupnica, nije u redu se opredijeliti ni za koga dok se ne formira većina. Uistinu sam bila danas na sastanku sa HNS-ovcima, ali samo kao gošća jer sam i dalje članica ove političke stranke. No, svi vi znate da se ja nisam kandidirala preko ove stranke. S poštovanjem - stoji u objavi Ermine Lekaj Prljaskaj. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • KOKKYCH 03.12.2015.

    i to su isto niškoristi uhljebi

  • StjepanValjak 03.12.2015.

    Vjerujem da će se opredjeliti za bakljavu

  • Miške 03.12.2015.

    I tu je Putin henije. On o manjinama:" Manjine se neka nama prilagode,a ne mi njima. Mi ih ne trebamo, nismo ih zvali "

Komentiraj...
Vidi sve komentare