To je to što me zanima!

Zastupnici će morati dati četiri kune više za ručak u restoranu

Predsjednik sabora Luka Bebić rekao je poslije sjednice kako poskupljuje meni u restoranu. Tako će sada za ručak morati izdvojiti 26 umjesto dosadašnje 22 kune
Vidi originalni članak

Cijena menija u saborskom restoranu, koji uključuje glavno jelo i juhu, poskupljuje za četiri kune, izvijestio je predsjednik Sabora Luka Bebić nakon sjednice predsjedništva Sabora. Cijene pića ostaju iste.

- Bilo je primjedbi na kvalitetu hrane, dobavljačima smo čak vraćali namirnice - otkrio je Bebić i dodao kako se kvaliteta mora poboljšati. Tako će u zastupničkom restoranu s poslugom meni porasti sa 32 na 36 kuna, dok će u saborskom restoranu gdje je samoposluživanje, meni za zastupnike i službenike od sada stajati 26 umjesto dosadašnjih 22 kune. Za goste restorana meni je poskupio sa 41 na 45 kuna. Bebić je dodao da se u saboru, kada traju sjednice, dnevno spremi oko 400 obroka, te da je po izračunu glavno jelo poskupilo za tri kune, a juha za kunu.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • rearea 31.03.2011.

    nema frke, nek i to uzmu od nas XD

  • oštrokondža 31.03.2011.

    A koliko će poskupiti piće ništa nije rečeno.nemojte zaboga imajte milosrđa ili će Šeks napustiti Sabor.

  • slavic 30.03.2011.

    mi bi rado ručali za te novce jer nas i doma više košta!Njima preporučam bolničku hranu pa nek vide kakav napoj bolesnicima daju!Jer na svima štedw samo na sebi ne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare