To je to što me zanima!

Zastupnici radili četiri sata pa otišli na sedmodnevni odmor

Nakon glasovanja na koje je pristiglo 107 zastupnika sabornica se u petak opet ispraznila. Na raspravi koja je uslijedila ostalo je nešto više od 20 zastupnika
Vidi originalni članak

Saborski zastupnici dva neradna dana idućeg tjedna pretvorili su u više od tjedan dana odmora, a posljednji dan radili su samo četiri sata.

Nakon glasovanja na koje je pristiglo 107 zastupnika sabornica se u petak opet ispraznila. Na raspravi koja je uslijedila ostalo je nešto više od 20 zastupnika, a kako je vrijeme odmicalo - u klupama ih je bilo sve manje. Raspravljena su tri zakonska prijedloga i jedan sporazum za koji nije bilo prijavljenih za raspravu. Kraj radnog dana u klupama je dočekalo desetak zastupnika. 

Zbog Dana antifašističke borbe i Dana državnosti zastupnici će se u svoje klupe vratiti tek u utorak, 30. lipnja, odnosno nakon tjedan dana plandovanja.


Idi na 24sata

Komentari 67

  • Mladen Kozic 20.06.2015.

    Za izmjenu zakona o radu Sabora treba dvotrečinska večina ja dajem prijedlog da sabor radi ko neka firma , možeš na godinu koristiti 21 dan godišnjeg ,savaki izostanak u saboru kad su sjednice prvo ukor ,ako se ponovi smjena zastupnika bez da dobije plače narednih nekoliko mjeseci ,pa bi ja vidio kako bi se ponašali svi bez obzira na stranku ,ali to se neče dogoditi iz razlog jer ne maju moralnosti ,vlada može predložiti takav zakon ali ovi u saboru su oni koji odlučuju ,ako ne dignu ruke svi če kriviti Milanoviča ili nekog drugog koji bude ali saborske zastupnike niko neče prozvati ,jer svako od nas ima svoj moral i karakter a u saboru kod donošenja zakona i dizanja ruku se to vidi

  • Lina39 20.06.2015.

    7 dana plaćenog odmora i tako desetak puta na godinu !Sramota.Da imalo suosjećate sa narodom odrekli bi se 1/4 plaće i dali onima koji su gladni!

  • daljinac 20.06.2015.

    Više štete naprave kad rade nego kad ne rade !

Komentiraj...
Vidi sve komentare