To je to što me zanima!

Sabor: Maras i Šuker su se svađali, Šuker dobio opomenu

Šuker je tijekom Marasovog izlaganja neprestano dobacivao iz klupe. Iako ga je predsjedavajući Nenad Stazić (SDP) u par navrata upozorio da prestane
Vidi originalni članak

Saborski zastupnici prijepodne su drugi dan zaredom raspravljali o izmjenama Zakona o obrtu. HDZ-ov Ivan Šuker ustvrdio je da mnoge stvari u zakonu nisu pozitivne kao što ih Vlada želi prikazati. Ministar Goran Maras uzvratio mu je da je Vlada puno napravila za obrtnike.

- Vi ste rekli da ste smanjili nelikvidnost za vrijeme mandata HDZ-a. Evo svaka čast, evo. Neka ostane zabilježeno da je gospodin Šuker ustvrdio da je on smanjio nelikvidnost s 22 na 45 milijardi. To je jedna nova računica za ekonomsku znanost - kroz smijeh je rekao Maras. To je naljutilo Šukera koji je tijekom Marasovog izlaganja neprestano dobacivao iz klupe. Iako ga je predsjedavajući Nenad Stazić (SDP) u par navrata upozorio da prestane i da dopusti ministru da govori na kraju mu je izrekao opomenu. Šuker je zbog toga negodovao i Stazića upozorio da je "tu da štiti saborske zastupnike".

- Ja sam ovdje da štitim poslovnik i red u sabornici. Kolega Šuker, nemojte se izlagati riziku da vam izreknem opomenu s oduzimanjem riječi ako nastavite s ovakvim ponašanjem - rekao je Stazić.

Maras je potom od predsjedavajućeg upozorio da je zbog rasprave oko opomene izgubio 40 sekundi za svoje izlaganje, te ga je upitao može li nastaviti govoriti.

- Kolega Maras, kolega Maras... ako vam je isteklo vrijeme prestanite govoriti - intervenirao je Stazić i prepustio riječ zastupnici Đurđici Sumrak (HDZ) koja se javila za repliku.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • kamik 07.06.2013.

    ...pofalilo sukeru MESA pa je postao agresivan nemoze se kontrolirat od gladi,...

  • Silvio Dinora 07.06.2013.

    Svinja debela !

  • okrugli pečat 07.06.2013.

    A tko plaća ovog bezbrižnog nasmijanog mesoždera ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare