To je to što me zanima!

Zastupnik Mosta Maro Kristić je prozvao ministra Marića

Maro Kristić, zastupnik Mosta prozvao je ministra financija Zdravka Marića da svojim izjavama o poreznom Uskoku pokazuje da ili ne razumije njegovu ulogu ili ga pod pritiskom mora staviti pod kontrolu
Vidi originalni članak

Maro Kristić, zastupnik Mosta prozvao je ministra financija Zdravka Marića da svojim izjavama o poreznom Uskoku pokazuje da ili ne razumije njegovu ulogu ili ga pod pritiskom mora staviti pod kontrolu i oduzeti mu neovisnost u postupanju. 
- Nama se u zadnje vrijeme čini da ministar financija nešto taji, odnosno svi su izgledi da on pokušava u budućem ustroju ministarstva financija taj sektor pripojiti jednom glomaznom sustavu porezne uprave. To bi bila potpuno pogrešna poruka o Republici Hrvatskoj kao sigurnoj zemlji - rekao je Kristić, javlja HRT.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • MAX 2010 09.05.2016.

    Svaki oblik "kontrole"mora biti pod čizmom-kontrolom jedne osobe.....Čuvene nagodbe su u funkciji političkih sponzora-nimalo različito od svodnika u kuplerajima ......

  • jozabroz 09.05.2016.

    ma jasno,,)))) tebe treba stavit na mjesto ministra))))))))))) ma volio bi da budu novi izbori i da vas mostic nestane sa politicke scene i tad cete se legalno moci opredjeliti za lijevu opciju, sad to radite ilegalno,,)))))) a maricu svaka cast!!

  • kakogod 09.05.2016.

    E moj gosparu, treba zaštititi mafijaša koji s Karavasom pije kavicu i čeka do zore izborne rezultete, koji organizira rođendane Čokolindi i koji je istresao brdo love s offshore računa za njihovu stranku i kampanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare