To je to što me zanima!

Zatekli su ih u krađi: Pokušali traktorom pregaziti policajce

Istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni 6. srpnja u šumi nedaleko mjesta Majdan, traktorima nezakonito prešli državnu granicu u namjeri da odvezu drva
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke u suradnji s policijskim službenicima MUP-a Unsko-sanskog kantona Federacije BiH, proveli su kriminalistička istraživanja nad dvojicom državljana BiH, starih 23 i 25 godina, zbog sumnje da su pokušali počiniti kazneno djelo teškog ubojstva na štetu policijskih službenika MUP-a Republike Hrvatske i kazneno djelo krađe.

Istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni 6. srpnja ove godine u šumi nedaleko mjesta Majdan u općina Dvor, traktorima nezakonito prešli državnu granicu u namjeri da odvezu stabla koja su krajem lipnja posjekli i pripremili za odvoz. 

U tome su ih zatekli policijski službenici te je 25-godišnjak trčeći pobjegao preko minski sumnjivog područja, dok se 23-godišnjak traktorom dao u bijeg. Kada su ga policijski službenici pokušali zaustaviti on je traktorom krenuo prema njima, pokušavajući ih pregaziti, te je naposljetku pobjegao na područje Bosne i Hercegovine.

Nakon dovršenih kriminalističkih istraživanja 23-godišnjak je kazneno prijavljen zbog teškog ubojstva u pokušaju, dok su obojica prijavljena zbog pokušaja krađe.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 25.11.2014.

    Pobjegao traktorom nakon što ih je htio pregaziti????? Hahahahahahhahahahhaha

  • franjoclio 25.11.2014.

    to nisu trebali, i ovo su ljudi, ali zar svaki covjek nema pravo, da prezivi, uzeti drvo, vodu, divljac ili sto je bog stvorio, za njega, nema jer je sapa, covjeka zakonskog, izmisljenog, stavljena na to, tko ima pravo to braniti, pitajte se ljudi, nevezano za ovaj slucaj, ako nemas neka ti se djeca smrznu, umru od gladi, zedi, da bi tamo neki, bogatas, ili sluzbenik imao, e pravdo, gdje si boze, kratka ti je ruka, ajde svecenici, odgovorite vi???????????????

  • StjepanValjak 25.11.2014.

    Nisu Romi oni nemaju traktor,i onda mi netko kaže da su Romi lopovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare