To je to što me zanima!

Zatočio muškarca pa autom izazvao prometnu nesreću

Čim je mladić ušao u BMW, stariji je muškarac zaključao auto i krenuo prema Žrnovnici. Netko je o tome obavijestio policiju koja se odmah dala u potragu
Vidi originalni članak

Splitska policija uhitila je muškarca (39) zbog protupravnog oduzimanja slobode. On je u svom BMW-u zatočio muškarca (33), vozio ga uokolo i potom izazvao prometnu nesreću.

Muškarci su dogovorili sastanak u vezi "ljubavnog trokuta" u odnosima s djevojkom starijeg muškarca. Našli su se u Podstrani kraj Splita u utorak oko 17 sati. Čim je mladić ušao u BMW, stariji je muškarac zaključao auto i krenuo prema Žrnovnici. Netko je obavijestio policiju koja se odmah dala u potragu, a netko je uskoro dojavio da je BMW imao nesreću u Tugarama iznad Podstrane.

Naime, "otmičar" je u jednom trenutku s BMW-om prešao na drugu stranu ceste i sudario se sa Škodom koja je nailazila i suprotnog pravca. Najgore je u sudaru prošao vozač Škode (31) koji je splitsku bolnicu prevezen s teškim ozljedama. Mladići iz BMW-a lakše su ozlijeđeni. Muškarcu (39) slijedi kaznena prijava za protupravno oduzimanje slobode, a policija još utvrđuje sve okolnosti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_115830 20.02.2013.

    eto, i nahebe nevini

  • damirtd 20.02.2013.

    Najgore je prošla ona sad bu se sma igrala. ....

  • jebek 20.02.2013.

    Nije vrag da u Splitu fali zenski

Komentiraj...
Vidi sve komentare