To je to što me zanima!

Zatočio radnika, dilao drogu...: Uhitili su 'Mesara' iz Makarske

Milivoj Utrobičić (44) uhićen je jučer u prijepodnevnim satima jer za njim tragaju vlasti Hrvatske, pojasnili su iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke...
Vidi originalni članak

Pripadnici Policijske uprave u Posušju uhitili su u utorak Milivoja Utrobičića zvanog Mesar iz Makarske na temelju tjeralice koju je za njim raspisao ured Interpola u Hrvatskoj.

Milivoj Utrobičić (44) uhićen je jučer u prijepodnevnim satima jer za njim tragaju vlasti Hrvatske, pojasnili su iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke. Dodali su kako je ovaj Makaranin u srijedu ujutro predan u nadležnost Suda Bosne i Hercegovine koji će odlučiti o njegovom izručenju Hrvatskoj.

Mediji su u više navrata pisali o podugačkom kriminalnom dosjeu Mile Mesara, kako je prozvan Utrobičić, od držanja u ropskom položaju jednoga radnika iz BiH, do sudjelovanja u trgovini drogom, švercu mesa, automobila i drugih predmeta.

Na Općinskom sudu u Splitu protiv njega se vodi više kaznenih postupaka, a u dva su donesene nepravomoćne presude kojima je osuđen na zatvorske kazne.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • miranda40 14.09.2017.

    I da nema dvojno državljanstvo vjerojatno bi bilo slično.Na sudovima sve jako sporo ide.Od žalbe do žalbe sudski proces se odvuče na pet godina.Više ni ne zna na kojem je procesu bio a na kojem osudjen.To je scenario ako imaš koji kintu a ako nemaš mam te osude bio kriv ili si možda kriv.Imam susjeda koji krivlji nego teži ubio pijan čovjeka prošavši kroz crveno i ni minuta apsa.Svaki zakonski akr kod nas ima nekoliko tumačenja.

  • Stanga Železni 13.09.2017.

    Mile mesar garant ima dvojno državljanstvo kak i masa njih od prije poznati policiji i nikom niš aj bok

  • Velečasni 1 13.09.2017.

    Samo malo---jel' se to meni čini, ili BiH ima nekakve dvostruke kriterije o izručenju kriminalaca Hrvatskoj.Ovog će kako kažu izručiti na temelju tjeralice i to čak međunarodne. Kako to da se temeljem međunarodne tjeralice već godinama ne može Hrvatskoj izručiti npr. Miroslav Kutle, ili postoji neki tajni dogovor Hrvatska-BiH o separatnim izručenjima prema trenutačnim zahtjevima političkog trenutka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare