To je to što me zanima!

"Zatražit ću od Milanovića da Vlada skupi svoje stvari i ode"

Kolindu su simpatizeri u Koprivnici više puta prekidali gromoglasnim pljeskom, a stranački aktivisti ton su davali udarajući po bubnjevima i mašući zastavama
Vidi originalni članak

Želim vam prenijeti svoj optimizam. Idemo krenuti u promjene upravo ovdje. Nećemo dopustiti da nam govore da smo mala zemlja. Nećemo dozvoliti predsjedniku Vlade i Republike Hrvatske da govore kako nikad nećemo biti bogata zemlja. Idemo napraviti zaokret i 28. prosinca pokazati da znamo, možemo i hoćemo, rekla je večeras Kolinda Grabar Kitarović na skupu u Koprivnici gdje ju je dočekalo oko 1500 simpatizera iz sjeverozapadne Hrvatske. 

Oni su je više puta prekidali gromoglasnim pljeskom, a stranački aktivisti ton su davali udarajući po velikim bubnjevima i mašući zastavama. Svirala je i "Moja domovina". 

- Ne znam kamo ću prvo putovati nakon što postanem predsjednica, ali znam da ću prvo nazvati Zorana Milanovića i zatražiti da sazovemo sjednicu Vlade, da raspravimo o stanju u Hrvatskoj, ovoj dubokoj socijalnoj krizi u kojoj smo se našli. I ako nema rješenja, a sumnjam da ih ima jer dosad nije pokazao ništa, onda ću ga tražiti neka skupe svoje stvari i neka odu - rekla je Grabar Kitarović.  

Na skupu je iznijela pet točaka svog programa - djelovanje na gospodarskom planu, socijalna politika, nacionalna sigurnost i obrana, vladavina prava i međunarodni odnosi. 

Nakon govora je otišla u Hotel Podravina na donatorsku večeru, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 384

  • dahhmal 13.12.2014.

    Jadni smo mi kada su nam jedine opcije HDZe i SDPe jedni su sposobni ali samo za sebe dok su drugi potpuno nesposobni

  • Željko Višnić 13.12.2014.

    daj neka joj netko da priručnik sa ovlastima predsjednika države da više ne melje gluposti.

  • ŽeljkaBotić 13.12.2014.

    Ova Kolinda je žešći debakl, lupeta da lupeta, cijela njena kampanja se svodi na to da će ona uvest diktaturu bez ovlasti, hehehe, intelektualno je maksimalno limitirana, IQ joj je 0, beskrajno me podsjeća na Avu Karabatić sa svojim govorima a i nastupom, vidi me najljepša sam,hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare