To je to što me zanima!

Zatukao suprugu i utopio ju u kanalu: Sudit će Marjanoviću

Zoran Marjanović je suprugu Jelenu ubio 2. travnja 2016. godine na svirep i podmukao način dok je u neposrednoj blizini mjesta na kojem je pjevačica usmrćena stajala njihova maloljetna kći
Vidi originalni članak

Viši sud u Beogradu potvrdio je treću optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubojstva supruge Jelene Marjanović u travnju 2016. godine na nasipu u Borči u Srbiji, doznaje Blic.

Na ovo rješenje Marjanović i njegovi odvjetnici imaju pravo žalbe  u roku od tri dana od prijema rješenja. Marjanoviću se stavlja na teško ubojstvo, a prijeti mu kazna od 40 godina zatvora. 

Kako stoji u optužnici, Zoran Marjanović je suprugu Jelenu ubio 2. travnja 2016. godine na svirep i podmukao način dok je u neposrednoj blizini mjesta na kojem je pjevačica usmrćena stajala njihova maloljetna kći.

Sa suprugom i kćeri Janom dovezao se na nasip u Borči. Jelena je otišla trčati, a on je ostao sa kćeri. Međutim, iskoristivši Jelenino povjerenje, Zoran ju je namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dijete ostalo na nasipu, navodi se u optužnici.

Kad su se spustili do kanala, Zoran je Jelenu prvo ubo oštrim predmetom u glavu i desni lakat nakon čega je Jelena počela bježati preko livade. Tada je izgubila tenisicu i gumicu za kosu. Marjanović ju je ubrzo sustigao i više puta udario u glavu. Potom ju je potopio u kanalu.

SUD PRIHVATIO ŽALBU Marjanovića, muža ubijene pjevačice pustili na slobodu

Uhitili su ga 15. rujna 2017. godine, gotovo godinu i pol dana nakon ubojstva. Deset mjeseci kasnije pustili su ga da se brani sa slobode jer mu je Žalbeni sud ukinuo pritvor.

Nedavno je vratio i puno skrbništvo nad djetetom. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Fajlpz 04.06.2019.

    Evo još jedno uzorno pravosuđe kao i naše.

  • bosanac 03.06.2019.

    Pravda za Jelenu!!! 40 + mu želim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare