To je to što me zanima!

Zatukla ga kamenom: Žena ubila supruga (45) u kući

Istarska policija zaprimila je prije 13 sati dojavu o ubojstvu u mjestu Kaštelir kod Poreča. Supruga je muža najvjerojatnije udarala kamenom po glavi
Vidi originalni članak

Valentina G. (32) iz mjestu Kaštelir, 10-ak kilometara od Poreča zatukla je kamenom po glavi supruga Samija G. (45) u obiteljskoj kući na broju 22. Ubila ga je u prostoriji pored kuhinje. Na mjesto tragedije je u 14.50 sati izašao istražni sudac Županijskog suda u Puli Ivica Stanić. Bračni par se doselio u Kaštelir prije nešto više od godinu dana i imaju troje djece. Navodno su djeca u dobi od 2 i 4 godine bila u dvorištu u trenutku ubojstva, a sedmogodišnje dijete bilo je u školi. Suprug je radio kao mehaničar u lokalnom autoservisu, a navodno je bio problematičan, kad bi popio. Par je, prema pričama susjeda, koji su šokirani ubojstvom, nedavno dograđivao kuću, ali im je ponestalo novca pa su prekinuli radove. Kako neslužbeno doznaje barkun.hr, ubijeni Sami G. je dobro poznat istarskoj policiji. On je, naime, 2006. na porečkom trgu Marafor sa šest hitaca iz pištolja u noge pogodio Nazmija N. zbog sukoba oko novca. Tada se po novinama pisalo da se bavi kamatarenjem. Tijelo ubijenog muškarca prevezeli su na Odjel patologije pulske Opće bolnice, gdje će biti obavljena obdukcija, a Valentina G. uhićena je i odvedena na kriminalističku obradu u policijsku postaju u Pulu. O troje djece supružnika pobrinut će se porečki Centar za socijalnu skrb, koji će odlučiti kako će ih zbrinuti.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mxsanja86 28.10.2009.

    neka je.....tako i treba!

  • Gara 27.10.2009.

    ako su glasine istinite da se dotični bavio kamatarenjem šta mislite da li su te pare što je donosio kući i sa njima gradio blagoslovne,,,mislim da su proklete,,,,ljudi kad nevide izlaza trenutno traže spas i nalete na ovake luncifere koji čekaju svoje žrtve i onda ih cjede i ucjenjuju,,,izvlače i zadnju paru ljude teraju na ludilo i na ubistvo a oni i dalje cjede,,,svakog takog će stići njegovo proklestvo...mora..

  • Marko3Dsign 27.10.2009.

    Malo se je na previsok položaj stavila ta žena. Ko je ona da sudi. Ako malo bolje razmislim možda je čovjek s razlogom popio koju čašicu više. Možda je žena više put pokušavala isto pa se ovaj branio - pa je to izgledalo kao da je nemiran kad pipije. Uglavnom kriv je onaj kojeg nema - klasika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare