To je to što me zanima!

Zatvorenik im je pobjegao dok su ga prevozili supruzi

Policija je za njim raspisala tjeralicu. Bjegunac je osuđen zbog krivotvorenja isprava, a odslužio je više od dvije trećine jedoipolgodišnje kazne
Vidi originalni članak

Prije tri dana iz zatvora u Gospiću pobjegao je zatvorenik. Navodno se radi o Robertu Kneževiću. Policija je za bjeguncem raspisala tjeralicu. Odbjegli zatvorenik osuđen je zbog krivotvorenja isprava, a odslužio je više od dvije trećine jednoipolgodišnje zatvorske kazne. Robert je pobjegao dok su ga prevozili u poluotvoreni odjel zatvora gdje se trebao naći sa suprugom u posebnoj prostoriji bez nadzora.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • njonjo 24.09.2009.

    Sad treba te policajce i onoga ko mu je odobrio da se vidi sa zenom ( tj. da rade one smjesne pokrete) zatvoriti zajedno pa nek odgule ostatak kazne. Mozda ce ukljuciti mozak drugi puta.

  • hrvatović 24.09.2009.

    koji diletant! kad on mora biti samostalan! a da je htio slušati starce i na vrijeme se zaposliti u hep-u, danas bi bio \"gospod\'n čo\'jek\", za istu aktivnost bi bio debelo plaćen, a ne bi imao posla s policijom, sudovima, zatvorima.... još bi dobio i dobru otpremninu, ako bi se slučajno skužilo što radi!

  • Pichlyk 23.09.2009.

    A možda je otišo nekoj drugoj fufici...

Komentiraj...
Vidi sve komentare