To je to što me zanima!

Zatvorenik na autocesti iskočio iz policijskog vozila i poginuo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zatvorenika V.M. (32) su vozili iz Pule u Zagreb. Kod Ravne Gore je skočio iz policijskog vozila u kojem su sprijeda bila dva pravosudna policajca i poginuo
Vidi originalni članak

U 12.40 na autocesti Rijeka-Zagreb kod Ravne Gore poginuo je zatvorenik. Skočio je iz vozila pravosudne policije. Kako doznajemo, vozili su ga iz Pule u zatvorsku bolnicu u Zagreb jer mu je pozlilo u Valturi gdje je služio kaznu. U zatvorskom bolničkom vozilu sprijeda su sjedila dva pravosudna policajca, a zatvorenik je straga sjedio sam.

Poginuli zatvorenik M. V. (32) u zatvoru je bio jer je skrivio prometnu sa smrtnom posljedicom. 

Na mjesto nesreće došla je i općinska državna odvjetnica iz Delnica. Više informacija će se znati nakon što završi očevid.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • yugo4eva 15.10.2011.

    Samo se vi smijte doć će i vama poziv da vam je neko ispo iz auta..pa ćete se smijat

  • vanessa25 12.10.2011.

    Kako god bilo da bilo decko je poginuo i to nije za sprdanje, ubio se bacili ga ili sta vec vise nije ni bitno ionako ga nema pa nema smisla raspravljati o tome...jer se zna da se vise ovo nece ni spominjati u novinama tako da samo mozemo nagadjati sta je bilo..on je zgazio decka 2001 god i naravno bio je kriv i tek je prije god.i nesto poceo sluziti kaznu od 2 god.i 6 mj i trebao je biti pusten za 20-ak dana i psihicki je bio rastrijen od te nesrece 2001 godine sta bi bio bilo tko drugi da je to napravio zao mi je samo te obitelji jer mislim da je njima najteze.

  • mangup@dj 12.10.2011.

    pa zar to nije samoubojstvo? i sada mora neko odgovarat što budala nije izdržala do zagreba pa da se ljepo objesi ko normalan svjet već je morao požurit i iskočit iz auta da bi netko drugi bio odgovoran za njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare