To je to što me zanima!

Zatvorili 38-godišnjaka - spolno zlostavljao maloljetne djevojke

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 21. prosinca, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 38 godina, zbog počinjenja dva kaznena djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina.

Okrivljenog 38-godišnjaka tereti se da je u ljeto i jesen 2016. godine počinio kaznena djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina na štetu oštećenice (2002.), a kazneno djelo silovanja u svibnju 2020. godine na štetu oštećenice (2004.).

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dalibor0704 27.12.2020.

    Da su ga 2016. zatvorili kako treba, ne bi bilo onog drugog. Naši sudovi su sretni da mogu silovatelje i slične manijake puštati na ulice. Svaki mjesec neki takav biser ili tri.

  • 27.12.2020.

    Unatoć znanju da je to strogo kažnjivo po zakonu prakticirao je to iskustvo kao nešto božanstveno, treba ga baciti u prdekanu doživotno pa neka vježba na sebi sličnima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare