To je to što me zanima!

Zaustavili ga u Međimurju: Vozio je s čak 3,38 promila...

Za ovakav prekršaj, zakon predviđa novčanu kaznu od 10 do 20 tisuća kuna ili kaznu zatvora do 60 dana uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije
Vidi originalni članak

Policaji su u srijedu svega 50 minuta nakon ponoći u Čakovečkoj ulici u Vrhovljanu zaustavili Peugeot 307 čakovečkih registracija koji je vozio 35-godišnjak s područja općine Selnica s 3,38 promila. Vozač je uhićen te priveden u policijsku postaju Mursko Središće. Inače je riječ o recidivistu u počinjenju prekršaja upravljanja motornim vozilima pod utjecajem alkohola. Uz optužni prijedlog u kojem je predloženo zadržavanje, vozač će biti priveden prekršajnom sucu u Čakovcu.

A MOŽE I U ZATVOR Je li ovo rekord? Mopedist bi mogao platiti kaznu 48.000 kn

Za ovakav prekršaj, zakon predviđa novčanu kaznu od 10 do 20 tisuća kuna ili kaznu zatvora do 60 dana uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kristina8 26.09.2019.

    Min 5 god teskog rada u zatvoru bez mogucnosti pomilovanja i dozivotna zabrana upravljanja motornim vozilom. Da su takve kazne svi mangupi bi dobro razmislili prije nego bi pijani sjeli za volan

  • ha eto 26.09.2019.

    Da pogađamo da li je riječ o uzornom pripadniku nacionalne manjine ili slučajno je ovoga puta uzorni pripadnik nacionalne većine?

  • 26.09.2019.

    A bok te..Taj je gural auto a da ni ne zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare