To je to što me zanima!

Zaustavili ih na autoputu pa im oduzeli 380 kilograma smilja

Zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti prirode, uz 22-godišnjeg vozača teretnog vozila prekršajno su prijavljena i dvojica mladića stara 21 godinu te mladić star 27 godina
Vidi originalni članak

U utorak oko 19.45 sati kod tunela Lučice delnička policija zaustavila je teretno vozilo, kojim je upravljao 22-godišnji hrvatski državljanin, dok je u blizini ovog vozila na autoputu zatečeno zaustavljeno osobno vozilo. Osobnim vozilom upravljao je 25-godišnji hrvatski državljanin, a oba vozila su bila  karlovačkih registracijskih oznaka. 

Policija je u tovarnom prostoru teretnog vozila pronašla 55 vreća s ukupno 380 kilograma zaštićene biljke smilje. Pronađeno smilje, za koje je policija saznala da su neovlašteno brali na području Novog Vinodolskog i Senja, je oduzeto. 

Zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti prirode, uz 22-godišnjeg vozača teretnog vozila prekršajno su prijavljena i dva hrvatska državljanina starosti 21 godine te hrvatski državljanin, starosti 27 godina, putnici u ova dva vozila.  

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Velečasni 1 09.12.2015.

    Cigani?

  • mačkamačak 09.12.2015.

    Shvaćam da su ljudi ogorčeni,ja sam isto,ali to što se radi nije u redu. Pljujemo po našim političarima,a ispadamo lopovi kao i oni.Trebamo si pomagati jedan drugome,a ne krasti jedan od drugoga.

  • Len 09.12.2015.

    ne smijes ni zecovima travu ubrat. a molim Za sto je ovo dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare