To je to što me zanima!

Stao zbog kvara i otvorio vrata. Jureći auto odvalio je vrata i njega. Poginuli mladići (26 i 27)

Vozač Mitsubishija (26) stao je na sredinu ceste i ostavio otvorena vrata. Volkswagen je vozio 27-godišnjak. Naletio je na otvorena vrata i odvalio ih zajedno s mladićem. Putnik u Volkswagenu teško je ozlijeđen
Vidi originalni članak

Strašne slike iz Vrbnika kraj Knina. U ponedjeljak u 23.20 sati na mjestu su poginuli mladići (26 i 27 godina, teško je ozlijeđen 23-godišnjak koji ima ozljede opasne po život i prebacili su ga u splitsku bolnicu.

Policija objavila detalje nesreće kod Knina

Na cesti Oklaj-Vrbnik 27-godišnjak u Volkswagenu šibenskih registracija udario je u Mitsubishi kraj kojeg je stajao 26-godišnjak. Auto je zbog kvara ostavio na sredini ceste. Vrata su mu bila otvorena, a on je stajao kraj njih.

TRAGEDIJA Teška nesreća kod Knina: Dvoje poginulih, više ih je ozlijeđeno

Dvoje mrtvih, jedan se bori za život

Vozač Volkswagena nije prilagodio brzinu kretanja i na ravnom i neosvijetljenom dijelu ceste udario je u otvorena vrata Mitsubishija i odvalio ih zajedno s mladićem. 

Obojica su na mjestu poginuli.

Teško je ozlijeđen 23-godišnji putnik iz Volkswagena. Prebacili su ga u Split.

Idi na 24sata

Komentari 231

  • Slovenac xtrem 27.04.2021.

    Jel bilo i alkohola,uz brzinu i propuste kod zaustavljanja

  • stefan4 27.04.2021.

    nekima je vidim smiješno.. svašta

  • Chipawa 27.04.2021.

    Vole se utrkivati i ludovati po cesti! Automobili nisu za utrkivanje nego za ozbiljne i odgovorne vozače . Položiti vozački ispit nije dovoljno bez mnogih godina iskustva i izazova. Naučiti se ponašati na cesti ne samo oko svog auta nego i prema drugima i prema pješacima , to znaci puno vise nego sami ispit vozački.

Komentiraj...
Vidi sve komentare