To je to što me zanima!

Zavadlav u sudnici vidno mršav i u žutoj košulji. Za svjedoke su pozvali njegovog oca i brata

Zavadlav se, nakon cirkusa koji je napravio na prošlom ročištu, pojavio u sudnici vidno mršav, u odijelu ispod kojeg je bila žuta košulja. Imao je tenisice, a oko zglobova su mu bili okovi
Vidi originalni članak

U Splitu je bilo novo ročište Filipu Zavadlavu, trostrukom ubojici koji je nepravomoćno dobio 40 godina zatvora, ali je tu presudu Visoki kazneni sud ukinuo i vratio se na početak. 

Zavadlav se, nakon cirkusa koji je napravio na prošlom ročištu, kad je sutkinji odgovarao na talijanskom, pojavio na novom ročištu vidno mršav, u odijelu ispod kojeg je bila žuta košulja. Imao je Umbro tenisice, a oko zglobova su mu bili okovi.

Na današnjem ročištu ispitivali su vještake s Vrapča o izvješću Zavadlavove sposobnosti za suđenje, a za svjedoke su pozvali i njegovog oca i brata koj su iskoristili zakonsko pravo i kao članovi obitelji odbili su svjedočiti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • bacač plamena 18.03.2023.

    Potencijalnih Zavadlava ima u svakom gradu, kvartu ili selu. Samo se čeka mrak u mozgu i onda kreće čišćenje nečiste krvi. Sve je više droge i još više problema, tako da je taj scenarij neizbježan.

  • Privatnik 17.03.2023.

    Utamničite ubojicu!

  • 17.03.2023.

    dobra djela se u današnje vrijeme najstrožije kažnjavaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare