To je to što me zanima!

Završila potraga: Pronašli tijelo Alena Poroprata blizu Buzeta

Alen Poroprat nestao je 29. svibnja. Od Kantride se skuterom odvezao u pravcu Opatije. tijelo su našli u jami na dubini od 80-ak metara uz cestu Buzet-Lupoglav
Vidi originalni članak

Prvi sam došao do Alenovog skutera i nisam mogao dalje, znao sam da je tijelo blizu, pa sam pozvao vatrogasca, jer nisam to mogao gledati. Potraga je završena ali s teškim ishodom, ali smo bili svjesni da nakon 55 dana potrage neće dobro završiti. Svi prijatelji su u šoku - rekao je prijatelj  Alena Poroprata, Emil Črneka. 

Tijelo su u subotu oko 14 sati pronašli u jami na dubini od 80-ak metara i to blizu mjesta Selca, na cesti Buzet-Lupoglav.

 - Vjerojatno je sletio s ceste, ali sve će se znati nakon istrage - rekao je Siniša Žulić, dogradonačelnik Buzeta.  

Poroprat se 29. svibnja odvezao svojim skuterom s Kantride prema Opatiji i od tada mu se gubi svaki trag. U subotu ujutro u potragu za njim krenulo je 50-ak vatrogasca, planinara, članova biciklistilčkog kluba, speleologa i lovcaca te Alenovih prijatelja. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • andeo_vrag 24.07.2011.

    Prijatelj ga je našao, koja tragedija...za što mi plaćamo našu policiju? ovo nije fer, za nekoga se isušuju jezera a za ovog čovjeka apsolutno ništa nije poduzeto! zar nismo svi isti?! netko bi definitivno za ovo trebao preuzeti odgovornost.

  • loptica 24.07.2011.

    Ja se samo nadam da je umro na licu mjesta a ne da je umro čekajući da ga netko pronađe i pomogne mu. Sućut obitelji i prijateljima

  • miladraga 24.07.2011.

    R.I.P. Žalosno što je izgubljen još jedan mladi život! Zašto de Alena nije tražilo kao Antoniju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare