To je to što me zanima!

Završila predaja kandidatura: Milanović jedini za šefa SDP-a

Za mjesto u predjedništvu SDP-a su stigle 42 kandidature. Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan kaže da je ovo prvi put da se predsjednik bira na direktnim izborima
Vidi originalni članak

Predaja kandidatura za izbore u SDP-u je završila, a kandidirali su se svi istaknuti SDP-ovci. HRT javlja kako će stranka na izbornoj konvenciji 2. lipnja ove godine birati četiri potpredsjednika te predsjedništvo s 18 članova. Tri tjedna prije toga će se birati predsjednik stranke, a jedini kandidat je Zoran Milanović, aktualni šef SDP-a.

Za mjesto u predsjedništvu SDP-a su stigle 42 kandidature. Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan rekao je kako je ovo prvi put da se predsjednik SDP-a bira na direktnim izborima. Dodao je kako će glasovati svi članovi stranke. Prema nekim nagađanjima, osim dosadašnjih potpredsjednika stranke Zlatka Komadine i Milanke Opačić, najizgledniji kandidati za potpredsjednike su Boris Šprem, Željko Jovanović i Neven Mimica.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • dozemuna 26.03.2012.

    mora uzet to mjesto kad mu je premijersko uzeo Čačič

  • elielilamaazavtani 26.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • jabbar 26.03.2012.

    Ako poslušate,ne mene,nego logos,mudro je priznavati da je sve JEDNO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare