To je to što me zanima!

Završio Cliom na krovu jer je na njega naletio Nissan

Vozač (19) Renaulta nije stao na znak 'stop' da propusti Nissana koji je imao prednost. Nissan je udario u Clio nakon čega se on okrenuo na krov
Vidi originalni članak

Sve stvari iz Clija bile su porazbacane po cesti. Stakla je bilo posvuda, rekao je očevidac G.O. koji je u utorak oko 15 sati u centru Slavonskog Broda fotografirao posljedice sudara Renault Clija i Nissan Primere.
Vozač (19) Renaulta na križanju Mihanovićeve i Cesarčeve nije se zaustavio na znak kako bi propustio Nissan koji je imao prednost. Vozač (32) Primere, koji je u krvi imao 0,99 promila alkohola, nije uspio izbjeći Clio pa ga je udario u njegovu bočnu stranu. Od siline udarca Renault se okrenuo na krov i udario u prometni znak. 19-godišnji vozač Clia zadobio je teške ozlijede, dok su lakše ozlijeđeni vozač Nissana i putnica (17) iz Renaulta. Mladić će zaraditi kaznenu prijavu, a protiv 32-godišnjeg muškarca policija će podići optužni prijedlog.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sinke 21.05.2008.

    Dečko nisi ti za vožnju, curo traži si pametnijeg jer si imala više sreće nego pameti,a starog prdonju opalit po džepu za promile.

Komentiraj...
Vidi sve komentare