To je to što me zanima!

Završio terapiju: 'Radioaktivan' otac konačno smije držati sina

Calvinu (29) su dijagnosticirali rak štitnjače i bio je na operaciji dva tjedna prije nego mu se rodio sin. Dok je pio tablete s radioakivnim jodom nije smio blizu sina
Vidi originalni članak

Calvinu Innesu (29) iz Yorkshirea su dijagnosticirali tumor štitnjače i bio je na operaciji dva tjedna prije nego mu se u lipnju rodio sin Cohen. Liječnici su liječenje nastavili radioaktivnim jodom. Zbog toga su mu zabranili biti čak u istoj sobi sa svojim sinom. Tablete je prestao piti te sada konačno smije držati sina u  naručju.  

- Tri tjedna nisam smio biti blizu sina. Nisam ga smio uzeti u naručje, nisam ga smio hraniti, igrati se s njim niti mu mijenjati pelene. Bilo je grozno jer sam morao gledati ženu kako to sve radi sama, a ja nisam smio pomoći - rekao je Calvin. Kaže kako su svakog dana terapije mjerili Geigerovim brojačem kolika mu je razina radioaktivnosti te da li smije biti među ljudima. 

- Kad su mi rekli da imam rak to je bilo kao da me netko udario čekićem po glavi. Uvijek misliš da je to nešto što se događa drugima, a ne tebi. U glavi sam imao milijun pitanja, hoću li vidjeti sina kako odrasta, hoću li ga uopće vidjeti kad se rodi - kaže Calvin. Rak mu se proširio na krajnike no nakon liječenja se izgleda povukao.

- Još čekam rezultate koji će, nadam se, potvrditi da se rak nije proširio na vitalne organe - rekao je Calvin za Daily Mail.   

Idi na 24sata

Komentari 58

  • WOMANIZER 05.08.2013.

    nisam znao za takvo liječenje, baš me iznenadilo! O_o........drago mi je da mu se rak povukao, nadam se da ga nikad ne bude nazad! sretno!

  • muskarac 04.08.2013.

    ... i odvojenost od sina ga je bolila vise nego ta hebena bolest :(

  • Matan1 04.08.2013.

    Imam djecu,i točno znam kakav je to osječaj primiti svoje djete u ruke, i zagrliti ga.Kako je to prekrasan osiječaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare