To je to što me zanima!

Završne riječi: Ograničit ćemo se na tvrdnje vezane uz Oluju

Nakon mjesec dana suđenja na Međunarodnom sudu pravde u Den Haagu slijede početkom tjedna završne riječi. Hrvatska, je podsjetimo, Srbiju tužila za genocid
Vidi originalni članak

Nakon mjesec  dana suđenja na Međunarodnom sudu pravde u Den Haagu slijede početkom tjedna završne riječi. Voditeljica hrvatskog pravnog tima Vesna Crnić Grotić otkrila je za RTL kako će se hrvatska strana postaviti pri iznošenju završnih riječi u ovom procesu.  

- Mi ćemo se ograničiti na tvrdnje Srbije vezane za Oluju i odgovorit ćemo na njihove brojeve, oni su ponovno producirali popis nestalih u kojima se stalno povećava taj broj - rekla je Vesna Crnić Grotić. 

Podsjetimo, u Den Haagu je početkom ožujka počela glavna rasprava pred Međunarodnim sudom pravde u slučaju koji je Hrvatska podnijela protiv SR Jugoslavije za povredu međunarodne konvencije o sprečavanju i kažnjavanju genocida. Presuda bi mogla biti donijeta krajem ove godine ili početkom iduće. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • kung fu panda 31.03.2014.

    eto ja kao bivši prognanik predlažem da se onim srbima kojima nije kuća obnovljena obnovi od odštete koju trebaju platiti od imovine bivše JNA i svih onih dobrovoljaca koji su ratovali kod nas ali da se postavi uvijet nema prodaje i mora doći živjeti tamo gdje je bio prije ovako oni se fino udomačili u Beogradu jamraju kako im se ne dozvoljava povratak uzimaju HRdokumente žive na jaslama dvije države i kukaju ,a od njih istinski se želi vratiti 1% ako i toliko

  • nocni_kupac 31.03.2014.

    Ja kako bi ih ja na ovom presao :Mi ćemo se ograničiti na tvrdnje Srbije vezane za Oluju i odgovorit ćemo na njihove brojeve, oni su ponovno producirali popis nestalih u kojima se stalno povećava taj broj - rekla je Vesna Crnić Grotić , pa dovoljno je da kaze da su zamjenili imena i prezimena i da sada ti isti zive u BiH, Srbiji , Crnoj Gori i buducoj Republici Vojvodini pod drugim imenima i prezimenima.

  • black metAll 31.03.2014.

    Tuđman živi vječno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare