To je to što me zanima!

Zbog Assangea hitna sjednica Organizacije američkih država

Na sjednici organizacije tridesetak zemalja su raspravljali o odnosima Ekvadora i Velike Britanije nakon odluke Ekvadora da Julianu Assangeu odobri politički azil
Vidi originalni članak

Organizacija američkih država (OAS) u četvrtak je u Washingtonu sazvala hitnu sjednicu na kojoj su raspravljali o odnosima Ekvadora i Velike Britanije nakon odluke Ekvadora da Julianu Assangeu odobri politički azil.

Iz organizacije koja okuplja tridesetak zemalja obavijestili su da će u petak odlučiti hoće li sazvati sastanak svojih ministara vanjskih poslova. Velika Britanija u OAS-u ima status promatrača, piše TheLocal.

Julian Assange u ekvadorskom veleposlanstvu u Londonu krije se od 19. lipnja, a u četvrtak je dobio politički azil. Britanski ministar vanjskih poslova William Hague rekao je da je zemlja razočarana odlukom i potvrdio je da neće dopustiti da Assange slobodno napusti zemlju. 


Idi na 24sata

Komentari 15

  • feniks8 17.08.2012.

    Neće Englezi na Amere da im ovi ne zamere!

  • SeoskiMudrac 17.08.2012.

    Terorišu pola svijeta svojom "demokratijom", a kad se neko suprostavi- odmah se diže frka do nebesa... Bljak.

  • user_92332 17.08.2012.

    Skupini zapadnih zemalja poznatih po mračnoj kolonizatorskoj,pljačkaškoj povijesti i po širenju "demokracije" po naftnim poljima,puna su usta ljudskih prava kada je to u njihovom interesu, dok ista brutalno krše također dok im je to u interesu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare