To je to što me zanima!

Zbog bengalki prekinuli feštu: Sukobili se policija i okupljeni

Za incident je navodno odgovoran Miho Frančeski (20) koji je udario policajca u glavu i lakše ga ozlijedio. Nakon toga policija je rastjerala nekoliko stotina građana
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu oko 23 sata prekinula feštu svetog Križa u splitskom Varošu zbog pirotehnike, a kasnije i naguravanja s policijom. Incident je započeo 20-godišnji Miho Framčeski koji je mahao bengalkom. Policija ga je došla upozoriti, nakon čega je Miho udario policajca šakom u glavu. Pozvali su pojačanje pa je uskoro cijeli Varoš okupirala interventna policija s 'maricama'. 

Mihi su stavili lisičine na što je 20-ak mladića počelo glasno negodovati. Iz mase se izdvajao Dominik M. (18) koji je vrijeđao policiju nakon čega je krenuo Mihi u pomoć. I njega su vezali lisičinama. Ubrzo se dvojcu u marici pridružio i 18-godišnji Antonijo R. koji je zapalio signalnu raketu. 

Frančeski je inače već poznat policiji. Prije dvije godine ispalio je signalnu raketu koja je u lučici Zenta zapalila tri jahte napravivši višemilijunsku štetu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • LjiljanaMilovanovic 04.05.2012.

    Iveg pa takve stvari se ne rade na katolicki blagdan bar ne pravi katolici.

  • Siniša1103 03.05.2012.

    DRAGA MOJA POLICIJO SAMO OPLETI PO GAMADI KOJA NA OVAJ NAČIN IDE UVELIČATI FEŠTU.I RODITELJE MU ZATVORITE JER SU NAPRAVILI MONSTRUMA OD DJETETA KOJI NE PREŽE PRED ZAKONOM.BATINA JE IZAŠLA IZ RAJA!!!!!!!!!!!!

  • Iveq 03.05.2012.

    fešta svetog Križa ? vjerojatno je ministar crvenih kmera na vlasti poslo policiju na narod jer im smetaju katolićki blagdani

Komentiraj...
Vidi sve komentare