To je to što me zanima!

Zbog bombe teške 500 kg iz Berlina evakuiraju 10.000 ljudi

Zona evakuacije pokriva centralnu željezničku stanicu, ministarstva gospodarstva i prometa, vojnu bolnicu i veleposlanstva Indonezije i Uzbekistana. Željeznički kolodvor će biti zatvoren
Vidi originalni članak

Oko 10.000 ljudi će u petak morati napustiti svoje domove u Berlinu zbog bombe iz Drugog svjetskog rata koja je pronađena u blizini glavnog kolodvora. Željeznički kolodvor će određeno vrijeme biti zatvoren. Čak će i klinika i bolnica morati djelomično biti evakuirane.

Pirotehničari bi posao trebali početi u podne, ovisno o tome koliko dugo će trajati evakuacija. Trenutno je teško reći koliko dugo će deaktiviranje bombe trajati.

Zona evakuacije pokriva centralnu željezničku stanicu, ministarstva gospodarstva i prometa, vojnu bolnicu i veleposlanstva Indonezije i Uzbekistana.

Što se tiče zračnog prometa, slijetanja u zračnoj luci Tegel također će se zaustaviti tijekom deaktiviranja. Očekuje se kašnjenje aviona od oko pola sata. Bomba je otkrivena prije nekoliko dana, teška oko 500 kilograma i vjerojatno je britanskog porijekla, piše Bild.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • stipe130 20.04.2018.

    Sto posto neki azilant donio iz Sirije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare